KONYA / MERAM - HATUNSARAY İMAM HATİP ORTAOKULU

Kas

Öğretmenlerimiz İngilizce öğretmeni Ayşegül KANTAR moderatörlüğünde Doç.Dr. Ersin Kavi´nin "Finlandiya İlk Ve Ortaöğretim Sisteminin Genel Özellikleri Ve Türk Eğitim Sistemi Açısından Kısa Bir Değerlendirme" adlı makalesini müzakere ettiler.

Kas

Okulumuzda bütün öğrenciler sorumluluk bilinci kapsamında bir hafta boyunca yanında getirdikleri yumurtaları kırmamaya çalıştılar. Bunun neticesinde en fazla sağlam yumurtası kalan sınıfa okul müdürümüz Ali Osman KUZGUN tarafından ödül verildi.

Kas

Okulumuzda devamsızlık, sınıf tekrarı ve okul terki riski taşıyan öğrenciler tespit edilerek ailelerine sms ile bigi verilmektedir. Bu kapsamda ailelere devamsızlık mektupları gönderilmektedir.

Kas

Okulumuzda manevi değerlerimizi yansıtan pano çalışmaları yapıldı.

Kas

Öğrencilerimiz Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hatice Dinç´in sunumuyla "İmam Hatipli olmak ve Müslümanın kimliği" hakkında bilgi sahibi oldular.

Kas

Okulumuzda Mevlid-i Nebî programı kapsamında salavat yarışması, peygamberin hayatı ie ilgili kitap okuma etkinliği, pano çalışması, hatim vb. etkinlikler düzenlendi.

Kas

Okulumuzda bütün öğrenciler sorumluluk bilinci kapsamında bir hafta boyunca yanında getirdikleri yumurtaları kırmamaya çalıştılar. Bunun neticesinde en fazla sağlam yumurtası kalan sınıfa ödül verildi.