KONYA / MERAM - HATUNSARAY İMAM HATİP ORTAOKULU

May

Okulumuzda yaptığımız Esep projesi kapsamında ürettiğimiz ürünleri hasat etmeye başladık.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerin akademik düzeylerini belirlemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla deneme sınavı yaptık.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü, şiir dinletisi, orotoryo, koro gibi etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Samet ULUCAN´ın öğrencilerle hazırladığı 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü, coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü ile ilgili yapılan "İkaz-Alarm ve Tahliye Tatbikatı" başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuzda "Vergi Haftası" kapsamında öğrencilere bilinçlendirici video izletildi ve panolar hazırlandı.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Muhammed Hakkı Durmaz  "İstiklal Marşını Güzel Okuyorum" yarışmasında okulumuzu temsil etti.

Şbt

Evin Okula Yakınlaşması Projesi kapsamında Okul Müdürümüz Ali Osman KUZGUN´un sunumuyla velilere "Ergenlik dönemi özellikleri, sorunları ve çözüm yolları" konulu seminer verildi.

Ara

Son sınıf öğrencilerinin başarı ve motivasyonunu arttırmak, akademik seviyelerini yükseltmek amacıyla Eğitim Koçluğu Programı uygulandı. Bu program kapsamında son sınıf öğrencileri çözmüş oldukları soru sayılarını sınıf rehber öğretmenlerine bildirdiler.

Ara

Okulumuzda Beden Eğitimi öğretmeni Yunus ŞAŞTIM´IN düzenlediği sportif yarışmalar yapıldı.

Ara

Öğrencilerde iş birliği, yardımlaşma ve komşuluk değerlerini geliştirme amaçlı etkinlikler yapıldı. Bu etkinlikler sonucunda dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Ara

Okulumuz İngilizce öğretmeni Ayşegül Kantar´ın sunumuyla Bilge Kral Aliya İzzet Begoviç hakkında öğrencilere bilgi verildi.

Ara

Medeniyet Okulunun 5/A sınıfına düzenlediği gösteri ile öğrenciler ders saati dışında da eğitim öğretime uygun hale getirilmeye çalışıldı.

Ara

Okulumuz İngilizce öğretmeni Ayşegül KANTAR´ın  organize ettiği "Yerli Malı Haftası" öğrenciler ve velilerin işbirliği ile kutlandı.

Ara

Okulumuz 6/A sınıfı öğrencileri "Hadi Bil Bakalım" yarışmasına katıldı.