KONYA / MERAM - HATUNSARAY İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kapsamında 22-26 Nisan tarihleri arasında geneksel sanatlar ile kültürel mirasımızın tanıtılması kapsamında " Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla " Minik Eller Büyük Hayaller"adlı etkinliklerimiz aşağıda yer almaktadır.

22.04.2024   Pano Süsleme Yarışması

23.04.2024   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı

24.04.2024   Kültürel Mirasımızı Yansıtan Oyun ve Etkinlikler

25.04.2024   Kağıttan Özgün Kilim Desenleri Hazırlama

26.04.2024   23 Nisan Temalı Resim Yarışması

Nis

Mrt

OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE DESTANINI ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİNİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ara

Yerli Malı Haftası için yapılan etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü programında emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilere teşekkür ederiz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Okulumuz olarak Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız 100. yılında okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Öğretmenlerimizle yeni nesil sorular ve soru hazırlama teknikleri hakkında çalıştay yapıldı.

Haz

Öğrencilerimize açık liseye geçiş için LGS/YKS hazırlık programı çerçevesinde tanıtım ve sunum yapıldı.

Haz

Öğrencilerimizle köyümüzdeki camimizi ziyaret ederek bilgi, kültür ve tecrübe aktarımı sağladık.

Haz

Öğrencilerimizle resfebe hazırlama yarışması düzenlendi.

May

Hatunsaray İHO Öğretmeni Hatice Dinç tarafından teknoloji ve tasarım dersinde yaptırdığı ürünler ile sergi yapılmıştır. Bu sergide köy yaşantısını gösteren ev tasarımları, gazete kağıtından sepet yapımı, köpük ve kartondan meyve maketi, futbol sahası, basket sahası, hava ile giden pet şişeden araba yapımı, su sebili, pet şişeden el fanı, rüzgar enerjisinden elektrik üretimi için değirmen, kitap kapak tasarımı, engellilerin yaşamını kolaylaştıracak ürünler tasarlanıp yapılmıştır. Okulumuzun öğrencileri bu ürünleri inceleyerek rağbet göstermişlerdir.